Totale afstand 0 km
Totale tijd 0 H 0 m
Kies een voertuig
Kies ritdetails Vul contactgegevens in
Kies een voertuig Boekingsoverzicht

Overeenkomsten

test
Vul contactgegevens in Boek nu

Bedankt voor je bestelling

Betalen via PayPal
U wordt binnen 5 seconde doorgestuurd naar de betalingspagina.
Betalen met Stripe
U wordt binnen 5 seconde doorgestuurd naar de betalingspagina.

Bereken nu uw tarief!

Er zijn verschillende variabelen waar de prijs van uw zending van afhangt, zoals koerier kosten per km, de bezorgingstermijn en de grootte van het pakket. Als een levering speciale eisen of kenmerken heeft, zal het tarief ook weer afwijken. Wilt u meer informatie of heeft u een zending waarvan u wilt weten hoeveel het precies gaat kosten? Neem dan contact met ons op!

Wat kost een koerier?

Koerier kosten verschillen op basis van de dienst die er gebruikt wordt voor een levering. Zo zijn de kosten voor same day delivery en next day delivery niet gelijk. Een andere factor is bijvoorbeeld het moment dat de bezorging plaatsvindt: is dit tijdens een normale dag of juist op een feestdag of in het weekend? Dan worden de koerier kosten per km ook anders.

Er is dus geen vast antwoord op de vraag: wat kost een koerier? Dit zal per zending berekend worden.

In het geval van basisdiensten als de pakketdienst en de koerierdienst of distributieservice, kan er wel een concreter antwoord gegeven worden. Deze diensten zijn namelijk iets minder flexibel. De vraag ‘wat kost een koerier per km?’ kunt u dan zelf beantwoorden door uw tarief bij ons te berekenen. Dit tarief wordt met name gebaseerd op afhaaldatum en – tijd, afhaal- en afleverlocatie en het overdrachtstype. Vul deze ritgegevens in en u ontdekt de koerier kosten per km. Bij Connectrium hebben we geen limiet op het aantal kilometers gezet, maar let wel op dat leveringen die verder weg zijn ook duurder uit zullen vallen. Na het invullen van deze gegevens, samen met uw contact- en betaalgegevens is uw verzending aangemeld! U krijgt een bevestigingsmail zodat u met een gerust hart verder kunt met wat voor u belangrijk is.

Heeft u een pakket dat met spoed bezorgd moet worden? Bekijk dan onze same day delivery! Heeft u één heel groot pakket of juist een grote hoeveelheid aan verschillende pakketten? Dan raden we onze palletdistributie dienst aan!